Treceți la conținutul principal


Veioză / Candelă de Himalaya



             Ce sunt lămpile și candelele de sare Himalaya și de ce sunt menționate atât de des atunci când vine vorba despre sănătatea noastră?

         
       Beneficiile veiozelor și candelelor din sare de Himalaya sunt recomandate atât pentru copii cât și pentru adulți. Starea de bine din organism este similară cu cea pe care o avem atunci când facem aerosoli lângă valurile mării, când ieșim afară după ploaie sau când stăm lângă o cascadă.

    Veiozele de sare sunt pur și simplu bucăți mari de sare pură de Himalaya, cu un mic bec înauntru. Lămpile de sare de Himalaya sunt realizate den cristale de sare de Himalaya, pură  și comestibilă, care îndelpinesc mai multe funcții benefice, și anume:
                                - ionizează camera
                                - echilibrează frecvențele și undele electromagnetice artificiale
 generate de aparatele electronice
                                - produc unde de lumină , care vă protejează organismul.

Beneficiile lămpilor, candelelor de sare de Himalaya asupra sănătății:

Persoanele care folosesc lămpile de sare observă o îmbunătățire a stării fizice și psihice la scurtă vreme după ce au început să le folosească. Acestea pot ajuta la tratarea mai multor afecțiuni:

  •  probleme respiratorii ( inclusiv răcelile )
  • alergii
  • probleme  dermatologice
  • tulburări mintale  și legate de stres (inclusiv insomnia )
  • dureri de cap și migrene
  • reumatism
  • tulburări ale sistemului circulator
Ajută la ameliorarea tusei și curăță plămânii: 

Atunci când lămpile de sare roz de Himalaya se încălzesc și începe ciclul higroscopic al particulelor din aer, se schimbă și moleculele care sunt eliberate. Majoritatea locuințelor sunt pline de ioni încărcați pozitiv care nu sunt chiar benefici pentru sănătate. Ionii pozitivi sunt creați de mai multe lucruri, însă sursa principală pentru majoritate dintre noi o reprezintă electronicele. Pe măsură ce veioza absoarbe apă și particulele din aer, leagă și ionii pozitivi odată cu ele.

Atunci când sarea încălzită eliberează vaporii de apă înapoi în aer. generează și ioni negativi care au un efect opus asupra căilor noastre respiratorii, cresc activitatea ciliară și mențin plămânii curați. 
Pe scurt, aceasta înseamnă  că : în plus față de faptul că elimină microbii din aer, lămpile de sare de Himalaya ajută organismul să filtreze aerul mai eficient astfel încât nici-o particulă străină pe care se întâmplă să o inspirați nu ajunge în plămâni.


Puteti sa alegeti dintre mai multe modele de Candele de sare de Himalaya, cum sunt:

1. Candela  GLOB
2. Candela TRIPLA
3. Candela INIMA





Veiozele și Candelele de sare de Himalaya în aceeași timp sunt folosite ca și ornamente decorative în camera copiilor, birouri, etc.

Daca doriti sa plasati o comanda, va rugam sa intrati pe siteul nostru www.naturallhome.ro sau sa ne sunati pe nr. de telefoane 0771.639.612 sau 0771.270.706.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Detergent lichid - pas cu pas

Detergentul lichid preparat acasă este un detergent ecologic, ieftin, eficient și este ușor de preparat. Trebuie să ai doar 250 g sodă calcinată , 4 linguri de praf de săpun eu mai pun și un pic de bicarbonat de sodiu 100 g.  Praful de săpun se dizolvă într-o cantitate mică de apă caldă la care după dizolvare se adaugă încă 2,5 l apă caldă cu sodă calcinată și bicarbonat de sodiu după care se amestecă bine. Detergentul preparat după răcire se toarnă într-un bidon mai mare ca să se poate agita bine înainte de utilizare. Datorită faptului că detergentul preparat nu conține emulgatoare se descompune și trebuie agitat (omogenizat) înainte de fiecare utilizare. Acest detergent se poate utiliza la spălarea rufelor albe și la cele colorate. La clătire se poate folosii acidcitric (20-30 g dizolvat în 1 l apă) sau oțet și câteva picături de parfum pentru rufe . Toate produsele enumerate mai sus puteți achiziționa din magzinul virtual  Natur all Home la un raport excepțional de

Săpun hidratant cu ulei de cânepă din baze de săpun Melt&Pour

  Ce este exact săpunul Melt&Pour? Săpunul Melt&Pour este o bază de săpun gata făcută. Este compusă din acizi grași, glicerină și alte ingrediente naturale. Baza este produsă prin procesul de ‘ saponificare ’, care implic ă amestecarea grăsimilor și a unui alcalin (cum ar fi leșia) . Substanța rezultată este lăsată până la 4 săptămâni înainte de a fi gata de utilizare. Mod de folosire a săpunului Melt&Pour : În comparație cu săpun procesat la rece, săpunul Melt&Pour se poate utiliza imediat. Tot ce trebuie să faceți este să topiți baza, adăugați uleiuri vegetale(opțional), unturi (opțional), ulei esențial/parfum, colorant/pigment și apoi să o turnați în formă/matriță. Aceste baze conțin adesea componente super-nutritive, cum ar fi untul de shea, uleiul de argan sau uleiul de măsline care hrănesc pielea. Ce produse am folosit: Bază de săpun Melt&Pour negru african Bază de săpun Melt&Pour alb Ulei virgin de cânepă Pigment cosmetic perlat alune Ule
Bază de balsam de păr                   Este un produs ideal, deoarece se poate prepara un balsam de păr personalizat. Nu conţine SLS şi SLES, şi are un procent ridicat de unt de shea, ulei de jojoba, ulei de floarea soarelui şi de măsline, aloe vera, şi betadină extrasă din sfecla de zahăr.                 Este un produs atestat de Soil Association. Conţine un procent de 73% ingrediente organice.                Aceasta este o bază complet formulată, precomprimată, care necesită doar adăugarea de uleiuri esenţiale/parfumuri, dar se poate îmbogăţi în conformitate cu tipul de păr. Fondul pentru balsam de păr este recomandat pentru orice tip de păr, fiind îmbogăţit cu emulgatoare hrănitoare. Baza pentru balsam de păr este formulat total, obţinut la rece, precomprimat, gata de utilizare. Este ideal pentru prepararea diferielor produse.                  INCI: aqua,cetearyl alcohol, betaine, coco glucoside, butyrospermum parkii (shea butter), olea europaea (olive) fruit oil, h